PAOK învinge categoric şi echipa lui Răzvan Lucescu e lider în Grecia

  • PAOK, echipa condusă de Răzvan Lucescu, a câştigat duminică partida cu Giannina, scor 4-0, în etapa a 18-a din Super League.
  • AEK şi Panathinaikos au remizat, 2-2, în aceaşi etapă.
  • Astfel, PAOK ocupă poziţia de lider în campionatul din Grecia.
513 afișări
Imaginea articolului PAOK învinge categoric şi echipa lui Răzvan Lucescu e lider în Grecia

Răzvan Lucescu

Misiune facilă pentru Răzvan Lucescu, care a întâlnit penultima clasată, care până la acest meci câştigase doar două meciuri. După o primă repriză în care defensiva oaspeţilor a încasat un singur gol, de la Baba, în minutul 29, gazdele s-au dezlănţuit şi au marcat de două ori în debutul reprizei secunde.

Meite (min. 49) şi Tzimas (min. 53) au dus scorul la 3-0, pentru ca tabela să fie închisă de autogolul lui Rienstra.

Cu 43 de puncte, PAOK ocupă acum primul loc în campionat, la egalitate de puncte cu Panathinaikos, care a condus în derby-ul etapei cu AEK până în minutul 90+6, când a fost egalată cu un gol din penalty.

Pentru PAOK urmează o deplasare la o altă echipă de la subsolul clasamentului, Volos, de pe locul 12, care a pierdut ultimele 4 meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici