Paolo Di Canio negociază preluarea conducerii tehnice a echipei CFR Cluj (presă)

Site-ul italian tuttomercatoweb.com a anunţat, joi, că fostul atacant al echipei Lazio, Paolo Di Canio, a fost contactat de către conducerea campioanei României, CFR Cluj, pentru a prelua funcţia de antrenor principal al grupării ardelene.

16 afișări
Imaginea articolului Paolo Di Canio negociază preluarea conducerii tehnice a echipei CFR Cluj (presă)

Paolo Di Canio negociază preluarea conducerii tehnice a echipei CFR Cluj (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"CFR ar putea trece de la un italian la altul. După ce Trombetta a fost concediat de puţine ore, pe banca tehnică a românilor ar putea fi adus Paolo Di Canio. Fostul atacant al echipei Lazio a încercat de mai multe ori să preia conducerea tehnică a unei echipe din Premier League, dar de câteva zile a fost contactat de clubul din Balcani, care se află în căutarea unui nou antrenor", a notat tuttomercatoweb.com.

De-a lungul carierei de jucător, Di Canio a evoluat la cluburi precum Juventus Torino, Lazio Roma, AC Milan, Celtic Glasgow sau West Ham United.

Oficialii campioanei României nu au dorit să comenteze informaţia oferită de tuttomercatoweb.com, dar potrivit unor apropiaţi ai conducerii clujene, Di Canio ar urma să fie prezentat, sâmbătă, ca noul antrenor al campioanei României.

Di Canio este cunoscut în Italia pentru simpatiile sale fasciste. El este un mare admirator al liderului fascist Benito Mussolini. În cazul în care ar prelua pe CFR Cluj, aceasta ar fi prima echipă din cariera lui de antrenor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici