Paolo Maldini şi Luis Figon la ultimele meciuri din carieră

Două vedete ale fotbalului, căpitanul echipei AC MIlan, Paolo Maldini, în vârstă de 40 de ani, şi mijlocaşul formaţiei Internazionale Milano, Luis Figo, în vârstă de 36 de ani, au disputat ultimele meciuri din strălucitele lor cariere, duminică, în ultima etapă a campionatului Italiei.

6 afișări

Maldini a evoluat în meciul cu numărul 902 din carieră la echipa sa dintotdeauna, AC Milan, la care a debutat în ianuarie 1985. El s-a retras după un succes, scor 2-0, cu Fiorentina.

La intrarea pe teren pentru încălzire, Maldini a fost ovaţionat de fanii Fiorentinei. Apoi, la finalul meciului, înainte de fluierul final, toţi jucătorii s-au oprit pentru a-l lăsa pe Paolo să-şi salute coechipierii, staff-ul şi suporterii.

Figo a fost ovaţionat de la rândul lui la intrarea pe peluza de pe San Siro, când a fost aplaudat de coechipierii săi şi de jucătorii adverşi, cei de la Atalanta. Căpitanul Javier Zanetti i-a oferit apoi banderola de căpitan. Portughezul a fost înlocuit cu puţin timp înainte de pauză şi, în mod simbolic, fundaşul Davide Santon, în vârstă de 18 ani, revelaţia sezonului, i-a luat locul.

Un alt mare nume, mijlocaşul Pavel Nedved, a avut la rândul său parte de un omagiu din partea coechipierilor săi şi a fanilor, după ce a jucat la Torino, ultimul său meci cu Juventus după opt sezoane. Pentru ceh, în vârstă de 36 de ani, nu este vorba neapărat de finalul carierei, impresarul său lăsând să se înţeleagă că Nedved ar putea continua să joace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici