Papa Waigo: Mutu este nebun, dar pe teren e un mare fotbalist

Atacantul senegalez Papa Waigo, autorul unui gol pentru echipa sa, Al Ittihad Kalba, în amicalul cu Rapid, a declarat, sâmbătă, că fostul său coleg de la Fiorentina, Adrian Mutu, este "un nebun", dar pe teren este "un mare fotbalist".

69 afișări
Imaginea articolului Papa Waigo: Mutu este nebun, dar pe teren e un mare fotbalist

Adrian Mutu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Mutu este cel mai bun fotbalist alături de care am jucat la Fiorentina. Am jucat aproape patru ani împreună atunci în cea mai bună echipă din lume din punctul meu de vedere. Îmi lipseşte, aşa că îl salut acum. Mutu este un nebun, dar pe teren este un mare fotbalist", a spus atacantul.

Papa Waigo şi Adrian Mutu au făcut parte din lotul echipei Fiorentina între anii 2008 şi 2011. Cei doi nu au jucat totuşi prea mult împreună deoarece atacantul senegalez a fost împrumutat la mai multe echipe în această perioadă.

Acum în vârstă de 31 de ani, Papa Waigo s-a arătat mulţumit de rezultatul de egalitate, 1-1, obţinut în amicalul cu Rapid. "Rapid este o echipă bună, ştiu că în trecut a fost şi mai bună, iar acum încearcă să revină. Noi am jucat bine azi ţinând cont că am început pregătirile doar de o săptămână", a adăugat jucătorul senegalez.

Formaţia Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, partida amicală cu echipa din Emiratele Arabe Unite, Al Ittihad Kalba, ultima înaintea începerii ediţiei 2015-2016 a Ligii a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici