Paraschiv: Ne gândim la Supercupa cu CFR ca la o revanşă

Mijlocaşul Unirii Urziceni, Sorin Paraschiv, a declarat, joi, după vizita medicală efectuată la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, că se gândeşte la Supercupa României cu CFR Cluj ca la o revanşă pe care o are de luat faţă de campioană, deoarece nu a câştigat de multă vreme împotriva ei.

41 afișări
Imaginea articolului Paraschiv: Ne gândim la Supercupa cu CFR ca la o revanşă

Paraschiv: Ne gândim la Supercupa cu CFR ca la o revanşă (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am început mai devreme pentru că avem Supercupa şi avem foarte puţin timp la dispoziţie. Sper să avem o perioadă foarte bună de pregătire şi să nu se accidenteze niciun jucător până la meciul cu CFR. Ne gândim la acel meci ca la o revanşă, pentru că nu am reuşit să câştigăm de multă vreme împotriva lor. Acesta e un meci bonus şi pentru noi şi pentru ei. E o şansă de a câştiga un nou trofeu. Se va juca la ei acasă, iar ei vor pleca cu prima şansă", a spus Paraschiv.

Sorin Paraschiv îţi doreşte un nou titlu de campion al României, de această dată cu Unirea Urziceni. "Ne dorim să fim cât mai sus, să arătăm tuturor că nu a fost o întâmplare ce s-a întâmplat în ultimii doi ani. Ne dorim foarte mult să tragem la titlu şi în acest sezon. Avem capacitatea necesară să o facem, cu un grup foarte bun", a completat Paraschiv.

Mijlocaşul Unirii Urziceni speră ca echipele româneşti să obţină rezultate mai bune în cupele europene decât în sezonul precedent. "Va fi foarte greu. Pierdem teren, nu mai suntem capi de serie la tragerile la sorţi şi va fi din ce în ce mai greu. Majoritatea echipelor s-au întărit pentru noul sezon european şi sperăm să meargă mai bine. Va fi greu să se facă mai mult de opt puncte. Mai trebuie şi puţin noroc la tragerea la sorţi. Dacă dai de Milan şi Barcelona, îţi propui doar să mai participi. Dacă vom avea noroc la tragerea la sorţi să avem echipe mai accesibile, orice e posibil. Am văzut deja echipele din primul tur, dar şi pe cele din play-off şi va fi foarte greu să ajungem în grupele Ligii Campionilor. Ne vom juca şansa, iar dacă nu se poate să ajungem în grupele Ligii Europa", a adăugat Paraschiv.

Sorin Paraschiv consideră că mingea oficială a Cupei Mondiale din Africa de Sud, Jabulani, "fuge de portari". "Frică să le fie portarilor, că am văzut cum fuge mingea de ei. Şi mingea din Liga Campionilor e la fel, fuge de portari".

O parte a jucătorilor echipei Unirea Urziceni a efectuat, joi, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti, vizita medicală la care au fost prezente şi noile achiziţii, fundaşul Petre Marin şi atacantul francez Maurice Junior Dale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici