Partidă cu set decisiv în Divizia A1 la volei masculin între Ştiinţa Bucureşti şi „U” Cluj

  • Prima serie de turnee din 2021, din cadrul Diviziei A1 la volei masculin, au continuat sâmbătă fără să furnizeze surprize.
  • Cea mai echilibrată partidă s-a jucat la Baia Mare, în partea de jos a clasamentului între CSU Ştiinţa Bucureşti şi CS „U” Cluj.
453 afișări
Imaginea articolului Partidă cu set decisiv în Divizia A1 la volei masculin între Ştiinţa Bucureşti şi „U” Cluj

CS UV Timişoara – CSA Steaua Bucureşti 0-3 (18-25, 13-25, 16-25)

Lupta la vârful clasamentului este foarte disputată, Steaua nepermiţându-şi paşi greşiţi în tentativa de a se meţine aproape de liderul Arcada Galaţi. Timişorenii nu au pus nici o problemă steliştilor, bucureştenii impunându-se la pas.

CSU Ştiinţa Bucureşti - CS „U” Cluj 2-3 (20-25, 23-25, 25-22, 25-21, 13-15)

Partidă extrem de disputată şi de dinamică, sâmbătă seara la Baia Mare. Cele două echipe aflate imediat deasupra liniei de retrogradare au furnizat cea mai dramatică înfruntare a zilei. Primele două seturi au fost adjudecate de ardeleni şi părea că zarurile fuseseră aruncate. Ştiinţa s-a adunat şi a egalat la seturi, ducând meciul în decisiv. Clujenii au fost mai precişi la finalizare şi au câştigat meritat.

Rezultatul o favorizează pe Ştiinţa Explorări Baia Mare, aflată sub linie, la două puncte de bucureşteni.

SCMU Craiova – CSU Braşov 3-0 (25-10, 25-11, 25-16)

Braşovenii nu au reuşit nici de data aceasta să îşi depăşească statutul de ultimă clasată, rămânând în continuare fără punct acumulat în clasament.

Oltenii se menţin pe 4 în lupta pentru final 4-ul campionatului, la 8 puncte distanţă de următoarea clasată, Dinamo Bucureşti.

SCM Zalău – CS Unirea Dej 3-0 (25-19, 25-17, 25-16)

Altă partidă uşor dezechilibrată, zălăuanii neavând nici cea mai mică problemă în a se impune şi a se menţine la rândul ei cu şanse în lupta pentu podium.

Ultimele meciuri ale weekend-ului se desfăşoară duminică, după cum urmează:

Grupa 1 (Galaţi)

  • Duminică, 17 ianuarie
  • 18.00 CSM Arcada Galaţi – CS Unirea Dej

Grupa 2 (Baia Mare)

  • Duminică, 17 ianuarie
  • 18.00 CS Ştiinţa Explorări Baia Mare – CS „U” Cluj

Grupa 4 (Bucureşti)

  • Duminică, 17 ianuarie
  • 14.00 CS Dinamo Bucureşti – CSA Steaua Bucureşti

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici