Partida FCSB – Gaz Metan Mediaş, din etapa 20 din Liga 1, se joacă astăzi. ORA meciului

FCSB va întâlni vineri, începând cu ora 20:30, pe Gaz Metan Mediaş, în etapa 20 din Liga 1.

129 afișări
Imaginea articolului Partida FCSB – Gaz Metan Mediaş, din etapa 20 din Liga 1, se joacă astăzi. ORA meciului

Sursa FOTO: Facebook

La conferinţa de presă premergătoare partidei, antrenorul FCSB-ului, Bogdan Argeş Vintilă a declarat că, în opinia sa, echipa merită să ajungă în play-off: ”Vrem să câştigăm contra Gazului pentru că ne dorim să câştigăm toate meciurile rămase în acest an. Suntem o echipă bună şi cred că merităm să fim în play-off”.

Şi antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a prefaţat partida cu FCSB: ”Clar că sunt marii favoriţi, fără doar şi poate, nu trebuie să cădem în greşeala de a face paralele cu meciul din tur, datele problemei au fost altele atunci. Joacă pe teren propriu, au probabil şi dorinţă foarte mare să răzbune rezultatul din tur”.

Echipele probabile:
FCSB: Bălgrădean – Panţâru, Soiledis, Planici, Creţu – Oaidă, Nedelcu, Popescu – Coman, Tănase, Man
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Velisar, Constantin, Larie, Romeo – Droppa , Fofana – Chamed, Roşu, Drăghici - Buş

În clasamentul Ligii 1, Gaz Metan Mediaş se poziţionează pe locul 5, cu un total de 30 de puncte, iar FCSB se află pe locul 6, cu acelaşi număr de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici