Partida Pandurii-Oţelul nu se mai joacă. Comisia de Recurs a respins memoriul grupării din Târgu Jiu

Comisia de Recurs din cadrul LPF a respins joi memoriul grupării Pandurii împotriva deciziei Comisiei de Disciplină, care a hotărât ca formaţia din Târgu Jiu să piardă, cu scorul de 0-3, la masa verde, partida cu Oţelul Galaţi, din etapa a XIX-a, au declarat surse din cadrul LPF.

46 afișări
Imaginea articolului Partida Pandurii-Oţelul nu se mai joacă. Comisia de Recurs a respins memoriul grupării din Târgu Jiu

Partida Pandurii-Oţelul nu se mai joacă. Comisia de Recurs a respins memoriul grupării din Târgu Jiu (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu la partida cu Oţelul Galaţi, de pe teren propriu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriei gorjenilor către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache.

Pe 3 martie, Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a omologat rezultatul de 0-3 în meciul Pandurii - Oţelul Galaţi, oficialii grupării din Târgu Jiu făcând apel la acestă decizie.

Potrivit sursei citate, recursul finanţatorului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, împotriva hotărârii Comisiei de Disciplină privind suspendarea sa pe o perioadă de şase luni şi amendarea cu 150.000 de lei a rămas în pronunţare pentru data de 17 martie.

Pe 17 februarie, Adrian Mititelu a fost suspendat şase luni şi amendat cu suma de 150.000 de lei de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, în urma unei reclamaţii venite din partea preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir. Dragomir a depus un memoriu, la sfârşitul lunii ianuarie, împotriva finanţatorului clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, pentru declaraţiile făcute de acesta la adresa conducerii LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici