Partida Simona Halep - Svetlana Kuzneţova, întreruptă din cauza ploii, la scorul de 5-4, se va relua vineri

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi Svetlana Kuzneţova, 25 WTA, din semifinalele turneului de la Sydney, care a început joi, cu o întârziere de patru ore şi jumătate, a fost oprit după 42 de minute, din cauza ploii, la scorul de 5-4 pentru sportiva română, înaintea serviciului rusoaicei.

1135 afișări
Imaginea articolului Partida Simona Halep - Svetlana Kuzneţova, întreruptă din cauza ploii, la scorul de 5-4, se va relua vineri

Partida Simona Halep - Svetlana Kuzneţova, întreruptă din cauza ploii, la scorul de 5-4 (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

UPDATE: Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi Svetlana Kuzneţova, 25 WTA, din semifinalele turneului de la Sydney, întrerupt din cauza ploii la scorul de 5-4 pentru româncă, se va relua vineri, au anunţat organizatorii. Halep poate juca vineri atât meciul din semifinale, cât şi finala, la Sydney.

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi Svetlana Kuzneţova, 25 WTA, din semifinalele turneului de la Sydney, întrerupt din cauza ploii la scorul de 5-4 pentru româncă, se va relua vineri, nu înainte de ora 04.00, finala competiţiei fiind programată în aceeaşi zi, de la 10.30.

Partida, programată iniţial la 16.00, ora locală, a fost amânată din cauza ploii care a căzut la Sydney. În cursul ei, la scorul de 4-3 şi 30-15 pentru Kuzneţova, meciul a mai fost oprit câteva minute deoarece o ploaie uşoară a făcut alunecoasă suprafaţa de joc de pe Ken Rosewall Arena. Întâlnirea a fost reluată după ştergerea terenului, apoi ploaia şi vântul s-au înteţit.

Mai multe reprize de precipitaţii au afectat programul celor două turnee de la Sydney, WTA şi ATP.

Cealaltă semifinală, Belinda Bencic - Monica Puig, care a început, joi, pe un teren secundar, a fost oprită la scorul de 4-0 şi 15-0, în favoarea sportivei portoricane şi va continua tot vineri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici