Paszkany: Meciul cu Bistriţa a fost condus cu o dublă unitate de măsură, a fost premeditare

Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a criticat arbitrajul meciului cu Gloria Bistriţa, din sferturile de finală ale Cupei României, apreciind că "a fost premeditare" şi că partida a fost condusă "cu o dublă unitate de măsură".

22 afișări
Imaginea articolului Paszkany: Meciul cu Bistriţa a fost condus cu o dublă unitate de măsură, a fost premeditare

Paszkany: Meciul cu Bistriţa a fost condus cu o dublă unitate de măsură, a fost premeditare (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Trebuia să ni se spună anul trecut că am câştigat prea mult, ne duceam în ţările arabe să mai facem nişte bani şi acum nu mai polemizam la televizor. Nu cred că s-a mai întâmplat în meciurile altor echipe să fie dezavantajate cum am fost noi azi. Meciul cu Bistriţa a fost condus cu o dublă unitate de măsură, a fost premeditare. Cârţu nu a vrut să se bată cu nimeni, a vrut doar ca aceştia să respecte regulamentul, care prevede ca arbitrii să iasă de pe teren după jucători. Nu ştiu de ce Balaj a fost considerat un arbitru pro-CFR. Eu nu comentez greşelile de arbitraj, ci comentez atunci când observ tentă. Nici acum nu comentez, doar constat", a declarat Arpad Paszkany la Sport.ro.

Deţinătoarea trofeului, CFR Cluj, a ratat calificarea în semifinalele Cupei României, fiind învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Gloria Bistriţa, în sferturile de finală ale competiţiei. Golul a fost marcat în minutul 73 de Junior Moraes, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Tony la Băjenaru, fază contestată de oficialii gazdelor.

Partida a fost arbitrată de Cristian Balaj (centru), Ionel Popa şi Adrian Vidan (asistenţi) şi Paul Unimătan (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici