Paszkany: Voi ţine cu Steaua în meciul cu Dinamo, e în interesul nostru

Finanţatorul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că speră la un rezultat favorabil Stelei în derbiul cu Dinamo, pentru ca "feroviarii" să reducă din diferenţa care-i desparte de liderii campionatului.

96 afișări
Imaginea articolului Paszkany: Voi ţine cu Steaua în meciul cu Dinamo, e în interesul nostru

Arpad Paszkany (Imagine: Raul Stef/Mediafax foto)

"Mă gândesc la locul 1 până la finalul anului, dar nu depinde doar de noi. Aştept cu interes partida Dinamo - Steaua în care sigur că voi ţine cu Steaua, este în interesul nostru. Totuşi, nici un egal nu ar fi rău. Noi vom juca la victorie toate meciurile rămase până la întreruperea campionatului şi sper să fim pe 1 la final", a spus Paszkany.

El a afirmat că prestaţia mai puţin bună a echipei sale în jocul cu Voinţa Sibiu, din deplasare, câştigat cu 1-0, a fost cauzată şi de starea terenului. "Jucătorii noştri sunt montaţi şi nu trebuie motivaţi financiar. Am încredere în echipă şi în acest final de tur. Meciul de la Sibiu a fost îngreunat din cauza terenului precar pe care nu se poate juca fotbal. Uitaţi-vă, nici Steaua sau Rapidul nu au avut meciuri uşoare pe acel teren", a mai spus finanţatorul CFR Cluj.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Voinţa Sibiu, într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii I şi în care ambele grupări au avut câte un jucător eliminat.

Partida Dinamo-Steaua, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, este programată luni, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici