Patrice Evra, Franţa: Mulţi au crezut că românii au venit la Euro doar în vacanţă

Franţa a câştigat greu meciul inaugural al Campionatului European, confruntarea cu România fiind decisă de şutul fabulos a lui Payet din ultimul minut de joc, iar fundaşul de la Juventus Torino, Patrice Evra, a declarat, la final, că este uimit de forţa naţionalei României.

7163 afișări
Imaginea articolului Patrice Evra, Franţa: Mulţi au crezut că românii au venit la Euro doar în vacanţă

Patrice Evra, Franţa: Mulţi au crezut că românii au venit la Euro doar în vacanţă

Elevii lui Deschamps nu se aşteptau în mod sigur la o replică atât de bună a naţionalei noastre, fapt demonstrat şi de declaraţiile de la finalul partidei.

"Românii au remizat cu Italia şi Spania. Mulţi au crezut că au venit aici doar în vacanţă, dar noi ştiam că nu e aşa. Au alergat ca nebunii, aveam impresia că sunt 12 pe teren. Nu vom suferi mereu până în ultimul minut chiar dacă am câştigat acest meci cu durere", a declarat fundaşul francez, potrivit L'Equipe.

"Românii au demonstrat că sunt foarte puternici din punct de vedere fizic. Noi nu am făcut un meci perfect, dar e importat că am câştigat. Nu a decurs totul aşa cum trebuie, dar e doar prima partidă. Dacă nu am reuşit să ne facem jocul obişnuit, măcar am pus suflet", a precizat şi Blaise Matuidi.

Pentru Franţa urmează meciul cu Albania, în timp ce România va juca meciul cu Elveţia în runda a doua a Grupei A.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici