Patricia Ţig a pierdut finala de la turneul BRD Bucharest Open 2019

Patricia Ţig (24 de ani) nu a reuşit să menţină şi în finala turneului BRD Bucharest Open parcursul impecabil pe care l-a avut de-a lungul competiţiei. În ultima fază, jucătoarea din România s-a înclinat în faţa sportivei din Kazahstan, Elena Rybakina.

187 afișări
Imaginea articolului Patricia Ţig a pierdut finala de la turneul BRD Bucharest Open 2019

Patricia Ţig a pierdut finala de la turneul BRD Bucharest Open 2019

Patricia Ţig a pierdut în mai puţin de o oră de joc finala de la Bucureşti, scor 6-2, 6-0.

Sportiva fără clasament mondial înainte de începerea turneului, va urca de luni, 22 iulie, până pe 264 mondial, o urcare de 9.735 de locuri, cu cele 200 de puncte obţinute la BRD Bucharest Open.

Patricia Ţig le-a învins în această săptămână pe Laura Siegemund (locul 77 WTA), Kristýna Plíšková (locul 92 WTA), Anastasija Sevastova (locul 11 WTA), Anna Bondar (locul 193 WTA) şi Isabella Şinikova (locul 232 WTA).

De cealaltă parte, adversa de duminică, Elena Rybakina a câştigat prima finală WTA şi va urca de pe locul 106 până pe poziţia 65 în lume.

Patricia Ţig a revenit în circuitul feminin de tenis după şase luni de la naşterea fetiţei sale, Sofia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici