Patricia Ţig, în ultimul tur al calificărilor la turneul de la Indian Wells

Patricia Ţig a acces în faza finală a calificărilor, după 6-0, 6-2 cu Shuko Aoyama (Japonia), la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells (SUA), în timp ce Ana Bogdan a fost eliminată de Nao Hibino (Japonia), scor 6-4, 2-6, 6-7(1).

167 afișări
Imaginea articolului Patricia Ţig, în ultimul tur al calificărilor la turneul de la Indian Wells

Patricia Ţig, în ultimul tur al calificărilor la turneul de la Indian Wells (Imagine: Alexandra Pandrea/ Mediafax Foto)

Patricia Ţig (99 WTA) a demonstrat că revenirea în Top 100, reuşită în această săptămână, a fost pe deplin meritată, lăsându-i doar două game-uri niponei Aoyama (212 WTA). Gălăţeanca a jucat foarte bine în faţa unei jucătoare pe care nu o mai întâlnise până acum, câştigând cu 6-0, 6-2, după o oră şi 4 minute. Pentru un loc pe tabloul principal, Ţig se va duela cu Julia Boserup din SUA, ocupantă a locului 97 WTA.

Ana Bogdan (124 WTA) s-a aflat şi ea la un pas de calificare, însă a gestionat greşit finalul meciului cu Nao Hibino (81 WTA). În ciuda faptului că a avut la dispoziţie doar o zi de recuperare, după ce duminică a disputat finala de la Kuala Lumpur, Hibino nu a epuizat toate resursele fizice. Japoneza a revenit după ce a cedat primul act cu 6-4 şi a trimis partida într-un decisiv dramatic. Bogdan a avut 5-3 şi serviciul, apoi 6-5, dar nu s-a putut impune. S-a ajuns în tie-break, iar Ana nu a mai rezistat, cedând cu 6-4, 2-6, 6-7(1).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici