Patru echipe şi-au asigurat calificarea în 16-imile Ligii Europa

Patru echipe, Şahtior Doneţk, Anderlecht Bruxelles, Galatasaray Istanbul şi Werder Bremen, şi-au asigurat calificarea în 16-imile Ligii Europa, după etapa a patra a fazei grupelor de joi.

14 afișări
Imaginea articolului Patru echipe şi-au asigurat calificarea în 16-imile Ligii Europa

Mircea lucescu, anternorul formaţiei Şahtior Doneţk (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din grupa A, din care face parte şi FC Timişoara, formaţia Anderlecht Bruxelles şi-a asigurat calificarea în 16-imile competiţiei, în timp ce Dinamo Zagreb nu mai are nicio şansă să acceadă în această fază a competiţiei.

Galatasaray Istanbul este echipa calificată deja în 16-imi din grupa F, unde joacă şi Dinamo, în timp ce Sturm Graz nu mai are nicio şansă.

Echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior, deţinătoarea trofeului, va juca în primăvara europeană, din grupa J, de unde Partizan Belgrad nu mai poate trece de grupe.

Germanii de la Werder Bremen şi-au asigurat calificarea în 16-imi, din grupa L.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici