Patru fotbalişti argentinieni, acuzaţi că au folosit paşapoarte false pentru a juca în Europa

Patru fotbalişti argentinieni urmează să compară în faţa unui judecător din Argentina pentru a fi audiaţi într-un caz privind folosirea de paşapoarte italiene false, informează AFP, citând surse judiciare.

24 afișări
Imaginea articolului Patru fotbalişti argentinieni, acuzaţi că au folosit paşapoarte false pentru a juca în Europa

Diego Placente de la Girondins Bordeaux (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

Cei patru jucători citaţi sunt Diego Placente (Girondins Bordeaux), Juan Pablo Carrizo (Real Zaragoza), Sebastian Leto (Panathinaikos Atena) şi Juan Forlin (Boca Juniors). În faţa judecătorului va compărea şi tatăl lui Forlin, Hugo.

Fotbaliştii sunt acuzaţi că au folosit paşapoarte italiene false pentru a putea juca în Europa fără să ocupe un loc de extracomunitar.

Judecătorul federal Norberto Oyarbide, care se ocupă de dosar de mai mulţi ani, a precizat că se bazează pe un raport al consulului general al Italiei la Buenos Aires privind paşapoartele respective, care "ar fi fost falsificate".

Oyarbide nu a stabilit încă o dată pentru audierea jucătorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici