Patru jucători de la FC Timişoara, convocaţi de Lucescu pentru amicalele din Cipru

Jucătorii echipei FC Timişoara, Costel Pantilimon, Laszlo Sepsi, Dan Alexa şi Ianis Zicu, au fost convocaţi de selecţionerul Răzvan Lucescu în vederea celor două meciuri amicale pe care naţionala României le va disputa, în februarie, într-un turneu ce va avea loc în Cipru.

6 afișări

Alţi doi jucători ai echipei FC Timişoara, aflată în cantonament la Marbella, Tosaint Rickets şi Artur Pătraş, vor avea ocazia să debuteze la naţionalele de seniori ale Canadei, respectiv Republicii Moldova, ei fiind convocaţi de selecţionerii lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Formaţia FC Timişoara a învins, joi, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa Arka Gdynia (locul 15 din 16 în campionatul Poloniei), într-o partidă amicală disputată în cantonamentul de la Marbella.

Naţionala României va participa în luna februarie la cea de-a 13-a ediţie a Cyprus Cup. În prima zi a competiţiei, 8 februarie, România va întâlni selecţionata Ucrainei, pe stadionul "Municipal" din Paralimni, meciul urmând să înceapă la ora 20.30. În prealabil, la ora 19.00, stadionul "G.S.P." din Nicosia va găzdui partida Cipru - Suedia. Pe 9 februarie, învingătoarele din prima zi vor juca finala, învinsele urmând să se confrunte la Paralimni. Aceste ultime două jocuri sunt programate la aceeaşi oră, 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici