Patru manechine spânzurate, îmbrăcate cu tricourile echipei AS Roma, au fost găsite lângă Coloseum

Poliţia din Roma a descoperit, joi noapte, lângă Coloseum, manechine spânzurate îmbrăcate cu tricourile echipei AS Roma, alături de un mesaj de ameninţare la adresa jucătorilor, informează Ansa.

499 afișări
Imaginea articolului Patru manechine spânzurate, îmbrăcate cu tricourile echipei AS Roma, au fost găsite lângă Coloseum

Patru manechine spânzurate, îmbrăcate cu tricourile echipei AS Roma, au fost găsite lângă Coloseum (Imagine Twitter)

Ofiţerii de poliţie au fost atenţionaţi de către trecătorii speriaţi care s-au plimbat noaptea pe străzile de lângă Coloseumul din Roma. Trei dintre cele patru manechine purtând tricourile clubului din capitala Italiei au fost recunoscute ca fiind ale fotbaliştilor Daniele De Rossi, Mohamed Salah şi Radja Nainggolan. Deasupra manechinelor atârnate pe o pasarelă era şi un banner cu mesajul "Un sfat, fără supărare: dormiţi cu lumina aprinsă".

Jurnaliştii italieni ridică multe semne de întrebare asupra acestui mesaj, nefiind încă clar dacă este din partea suporterilor Romei sau ai lui Lazio, echipa românului Ştefan Radu.

În ultima etapă din campionatul Italiei, AS Roma a pierdut, duminică, scor 1-3, derby-ul capitalei cu Lazio şi poate pierde locul secund în clasament, cu patru etape înaintea finalului de sezon. Roma se află pe locul doi, cu 75 de puncte, la nouă în spatele liderului Juventus, urmată de Napoli, echipa românului Vlad Chiricheş, cu 74. Keita Balde, în minutele 12 şi 85, Dusan Basta, în minutul 50, respectiv Daniele De Rossi, în minutul 45, din penalty, au înscris golurile confruntării de pe Stadio Olimpico.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici