Patru sportive din România, acceptate direct pe tabloul principal de la US Open. Simona Halep, printre acestea/ Cine reprezintă ţara noastră în concursul masculin

Organizatorii de la US Open, turneu de Mare Şlem programat în perioada 28 august - 10 septembrie, au anunţat joi lista jucătoarelor acceptate direct pe tabloul principal. România va fi reprezentată de patru sportive, în timp ce în concursul masculin vom avea un singur reprezentant.

406 afișări
Imaginea articolului Patru sportive din România, acceptate direct pe tabloul principal de la US Open. Simona Halep, printre acestea/ Cine reprezintă ţara noastră în concursul masculin

Patru sportive din România, acceptate direct pe tabloul principal de la US Open. Simona Halep, printre acestea/ Cine reprezintă ţara noastră în concursul masculin (Imagine: Hepta)

Cap de listă la US Open este Karolina Pliskova din Cehia, actualmente lider mondial, aceasta fiind secondată de Simona Halep, a doua jucătoare a clasamentului WTA! Alături de Simona, pe lista oficială a turneului dotat cu premii record în valoare de 50,4 milioane de dolari se mai află Sorana Cîrstea (53 WTA), Monica Niculescu (56 WTA) şi Irina Begu (58 WTA). În concursul masculin suntem reprezentaţi doar de Marius Copil (83 ATP), cel care va evolua pentru prima oară pe tabloul principal de la Flushing Meadows.

La ediţia 2017 a US Open vor absenta şase sportive care în mod normal aveau locul asigura pe tabloul de 128: Serena Williams (SUA), Laura Siegemund (Germania), Yaroslava Şvedova (Kazahstan), Bethanie Mattek (SUA), Kristina Kucova (Slovacia) şi Mandy Minella (Luxemburg). În schimb, nu vor lipsi de pe hardul american patru foste campioane ale prestigiosului turneu: Angelique Kerber (Germania), Sam Stosur (Australia), Venus Williams (SUA) şi Svetlana Kuzneţova (Rusia), dar nici vedete precum Garbine Muguruza (Spania) sau Victoria Azarenka (Belarus).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici