Paul Papp: Mi-ar plăcea să joc în Italia, Lazio este un club mare

Fundaşul echipei FC Vaslui, Paul Papp, a declarat marţi că i-ar plăcea să joace în Italia şi că Lazio Roma este un club mare.

93 afișări
Imaginea articolului Paul Papp: Mi-ar plăcea să joc în Italia, Lazio este un club mare

Paul Papp (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Lazio este o echipă mare. Crede că mi se potriveşte această formaţie, ar fi perfect să ajung la Lazio. Procuratorul meu a vorbit cu câteva cluburi, mi-ar plăcea să joc în Italia. Lazio este un club mare. Da, îmi doresc să mă transfer în Italia", a spus Papp pentru site-ul tuttomercatoweb.com.

Fundaşul vasluian a afirmat că formaţia AC Cesena este prea mică pentru atacantul Adrian Mutu: "Adrian Mutu este un jucător şi un om puternic. Cesena nu este o echipă pentru el. Adrian este un fotbalist de calitate, nu este de Cesena. Sunt sigur că oriunde în altă parte ar face diferenţa, aşa cum a făcut-o mereu", a precizat Papp.

Paul Papp a vorbit despre mijlocaşul dinamovist Marius Alexe, aflat şi el în atenţia clubului Lazio, dar şi despre atacantul echipei Udinese, Gabriel Torje: "Alexe este tânăr, talentat şi are viteză. Un jucător cu multe calităţi pe care sunt gata să pariez că va ajunge departe. Gabriel Torje este un fotbalist foarte bun. Vârsta este de partea sa şi dacă va munci va deveni un jucător extraordinar".

Fundaşul formaţiei FC Vaslui, Paul Papp, se află de mai mult timp în atenţia clubului Lazio Roma, unde este legitimat şi Ştefan Radu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici