Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas fac lumină în privinţa zvonurilor despre o presupusă relaţie

Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas au fost în ultimele zile în atenţia tabloidelor şi a fanilor lor, vehiculându-se zvonuri despre o posibilă relaţie romantică.

3360 afișări
Imaginea articolului Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas fac lumină în privinţa zvonurilor despre o presupusă relaţie

Paula Badosa

În lumea tenisului profesionist, vieţile personale se împletesc adesea cu rigorile sportului, creând un amestec captivant de iscusinţă pe teren şi intrigă în afara lui. Zvonurile recente despre o posibilă legătură romantică între Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas sunt un exemplu grăitor în acest sens, în timp ce vedetele tenisului navighează printre provocările speculaţiilor publice şi limitele personale.

Ambii sportivi au fost în lumina reflectoarelor lumii tenisului şi, în timp ce grecul a petrecut deja 200 de săptămâni în Top 10, jucătoarea spaniolă ştie şi ea cum e să te simţi în compania elitei. Cei doi au stârnit recent zvonuri că ar fi avut întâlniri romantice care au provocat curiozitatea fanilor.

Speculaţiile au fost lansate iniţial când fanii au observat că atât Tsitsipas, cât şi Badosa şi-au actualizat pozele de profil de pe Spotify cu selfie-uri în care apăreau unul cu celălalt. Aceste fotografii nu au fost doar o noutate pentru public, ci au dus şi la descoperirea unui playlist comun pe profilurile lor, denumit "mood".

În încercarea de a stinge zvonurile, cei doi au creat un profil comun pe Instagram numit "Tsitsidosa", explicându-şi relaţia, sau cel puţin încercând să facă acest lucru prin intermediul textului explicativ de la profil care spune aşa: "Tsitsidosa este o persoană cu o relaţie de încredere.”

Cu toate acestea, un story de pe Instagram de pe contul lui Tsitsipas o arată pe Badosa aranjându-i jucăuş părul şi sărutându-l de mai multe ori pe obraz, ceea ce nu a făcut decât să pună gaz pe focul speculaţiilor.

Aşadar, sunt doar buni prieteni sau este ceva mai mult, se întreabă fanii curioşi? Deocamdată, zvonurile rămân neconfirmate, iar lumea aşteaptă să vadă dacă aceste speculaţii se vor transforma în ceva mai mult.

Indiferent de situaţia relaţiei lor, fie ea romantică sau amicală, amândoi vor trebui să se gândească la tenisul lor odată cu începutul sezonului pe iarbă. Tsitsipas a acceptat recent un wild card pentru Openul de la Stuttgart din 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
badosa,
tsitsipas,
tenis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici