Pavlovici: Îmi e dor de arbitrii români, m-am săturat de cei din Kazahstan şi Rusia

Mijlocaşul sârb al echipei Rapid, Milos Pavlovici, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coandă, că îi este dor de arbitrii români, precizând că s-a săturat de brigăzile din Kazahstan şi Rusia care au condus meciurile amicale ale formaţiei giuleştene din stagiile de pregătire din Antalya.

92 afișări
Imaginea articolului Pavlovici: Îmi e dor de arbitrii români, m-am săturat de cei din Kazahstan şi Rusia

Pavlovici: Îmi e dor de arbitrii români, m-am săturat de cei din Kazahstan şi Rusia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi este dor de meciurile oficiale şi de arbitrii români pentru că m-am săturat de cei din Kazahstan şi din Rusia. Deja am o relaţie foarte bună cu arbitrii români care sunt mai buni decât cei pe care i-am avut în Antalya. Din păcate, nu voi putea juca în primele două etape (n.r. - din cauza suspendării), sper să fie mai cald când voi intra. Sper ca echipa să câştige meciurile, iar apoi să intru şi eu şi să câştigăm Cupa şi campionatul", a spus Pavlovici.

Jucătorul rapidist a fost plecat în Serbia câteva zile pentru a-şi vedea soţia care este însărcinată. "Am stat acasă cu soţia care este însărcinată, am făcut analize şi totul este în regulă cu ei. Acum abia aştept să încep pregătirea la Pro Rapid", a explicat mijlocaşul sârb.

Pavlovici a adăugat că nu va merge să vadă din tribună partida amicală România - Uruguay. "Nu cred că merg la meciul România - Uruguay, o să-l urmăresc pe Suarez din canapea de la căldură", a precizat Milos Pavlovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici