Pe Ianis Hagi îl aşteaptă încă un sezon glorios în Scoţia. Rivala Celtic nu găseşte antrenor

  • Dominaţia celor de la Glasgow Rangers are şanse mari să se prelungească.
  • Rivala tradiţională nu găseşte încă o soluţie pentru banca tehnică.
  • S-a putea opri asupra unui tehnician puţin cunoscut: Ange Postecoglou.
156 afișări
Imaginea articolului Pe Ianis Hagi îl aşteaptă încă un sezon glorios în Scoţia. Rivala Celtic nu găseşte antrenor

Ange Postecoglou Sursafoto: MediafaxFoto

E criză la Celtic Glasgow, formaţie de fotbal umilită în sezonul abia încheiat de către campioana Glasgow Rangers, echipa românului Ianis Hagi.

Oficialii de la Celtic sunt aproape să numească un antrenor puţin cunoscut în Europa. Numele lui este Ange Postecoglou, după ce negocierile cu fostul manager al lui Bournemouth, Eddie Howe, au picat vineri 

Celtic s-a mutat apoi în discuţii avansate cu un alt manager, clubul dezvăluind vineri că urmează să anunţe un nou manager „foarte curând”.

Presa insulară susţine că şefii s-au gândit să-l instaleze la Ange Postecoglou, 55 de ani, care se află în prezent la echipa japoneză de top Yokohama F. Marinos.

Managerul australian, născut în Grecia, urmează să semneze în zilele următoarea contractul cu Celtic, spre mulţumirea rivalilor din campionat, care trag nădejde că acomodarea lui Ange cu fotbalul european să fie anevoioasă.

Postecoglou a dus Australia la Cupa Mondială 2014, dar a ieşit încă din faza grupelor.

Celtic Glasgow a fost zdrobită în stagiunea trecută de la Glasgow Rangers, formaţie condusă magistral de Steven Gerrard atât în campionatul intern, cât şi în cupele europene.

Ianis Hagi a avut evoluţii apreciate, dar şi momente de cumpănă, când a stat pe banca de rezerve. Românul are oferte de transfer din Italia, Lazio, şi din Spania, de la Sevilla, susţin apropiaţii internaţionalului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici