Pedeapsa primită de persoanele care au intrat pe teren în timpul finalei CM 2018

Patru membri ai grupului feminist Pussy Riot au pătruns pe gazon în timpul finalei CM 2018 dintre Franţa şi Croaţia, îmbrăcaţi în uniforme de poliţie, ei dorind să atragă atenţia asupra abuzurilor.

5154 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa primită de persoanele care au intrat pe teren în timpul finalei CM 2018

Foto: Captură YouTube

Au fost scoşi pe braţe de pe teren, apoi au fost judecaţi. Verdictul unui tribunal din Moscova a fost de 15 zile de închisoare pentru fiecare şi interzicerea participării la vreun eveniment sportiv timp de trei ani.

Veronika Nikoulchina, Olga Pakhtoussova, Piotr Verzilov şi Olga Kouratcheva au fost găsiţi vinovaţi pentru că "au încălcat serios regulile de comportament ale spectatorilor".

Cei patru au intrat pe teren în minutul 53 al finalei şi apoi pe reţelele sociale grupul Pussy Riot a revendicat acţiunea, trupa fiind recunoscută ca anti-Putin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici