Pedrazzini: La Istanbul trebuie să facem un joc foarte bun din punct de vedere fizic

Antrenorul secund al FC Steaua, Massimo Pedrazzini, care a urmărit ultimul meci amical al adversarei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Galatasaray, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că "roş-albaştrii" trebuie să facă în tur un bun joc fizic.

14 afișări
Imaginea articolului Pedrazzini: La Istanbul trebuie să facem un joc foarte bun din punct de vedere fizic

Pedrazzini: La Istanbul trebuie să facem un joc foarte bun din punct de vedere fizic (Imagine: Mediafax Foto)

"Galatasaray e o echipă puternică, însă în acest moment nu este sută la sută fizic. Au cinci-şase jucători care pot rezolva în orice moment meciul. Din ce am văzut, ritmul lor de joc nu este în mare viteză. Jucătorii cu calitate tehnică mare sunt periculoşi, cum ar fi Hasan Şaş. Trebuie să facem un meci foarte bun din punct de vedere fizic", a spus Pedrazzini, care crede că Steaua stă mai bine cu pregătirea, atuul "roş-albaştrilor" fiind faza defensivă şi disciplina în joc.

Secundul stelist a menţionat că o cunoaşte bine pe Galatsaray, mai ales că a antrenat alături de Walter Zenga în Turcia. "Au un avantaj în ceea ce priveşte suporterii, îi ajută foarte mult. Meciurile cu miză sunt mai importante decât amicalele pe care le joacă ei. În Ligă tragi pentru cele trei puncte, iar în amicale joci uşor, ca să nu te accidentezi", a comentat Pedrazzini pentru Sport.ro.

Pedrazzini: Ar fi un mare avantaj pentru Steaua ca Rădoi să rămână la echipă

Massimo Pedrazzini a declarat că ar fi un mare avantaj pentru Steaua ca Mirel Rădoi să rămână la echipă şi că acesta este un jucător care nu va avea probleme de ordin psihic dacă nu se va concretiza transferul la Inter Milano.

Toja nu va juca în prima manşă cu Galatasaray

Tehnicianul italian a afirmat că noua achiziţie a Stelei, columbianul Juan Carlos Toja, nu va juca în prima manşă a disputei cu Galatasaray, deoarece nu este pregătit, dar că va fi apt pentru retur.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că Toja îşi doreşte să joace măcar într-unul din cele două meciuri cu turcii, dar că nu ştie dacă acest lucru va fi posibil. El a dezvăluit că Toja este urmărit de şase luni.

Columbianul Juan Carlos Toja, achiziţionat de la FC Dallas, a efectuat, miercuri dimineaţă, vizita medicală la INMS, urmând să fie trecut pe lista pe care Steaua o va trimite la UEFA pentru meciurile din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Toja va purta la Steaua tricoul cu numărul 14.

Primul meci din dubla Galatasaray - Steaua, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc la 13 august, la Istanbul, returul urmând să se dispute la Bucureşti la 27 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici