Pedrazzini s-a consultat cu Olăroiu pentru meciul cu Sevilla

Antrenorul echipei Steaua, Massimo Pedrazzini, a confirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că s-a consultat cu fostul tehnician al roş-albaştrilor, Cosmin Olăroiu, dar şi cu alţi colegi italieni în privinţa viitorului meci din Liga Campionilor, de marţi, 23 octobrie, cu FC Sevilla.

1 afișare
Imaginea articolului Pedrazzini s-a consultat cu Olăroiu pentru meciul cu Sevilla

Pedrazzini s-a consultat cu Olăroiu pentru meciul cu Sevilla

"În acest moment este dificil pentru un antrenor să aibă o idee de joc pentru meciul de la Sevilla, dar să nu aibă toţi jucătorii la dispoziţie. Pentru acest meci m-am consultat cu colegii italieni, chiar şi de la AC Milan, formaţie ce a jucat cu Sevilla, aceştia mi-au dat soluţii. Nu pot munci însă acum şi apoi să schimb ideea de joc, şi mă refer tocmai la lipsa jucătorilor. Apoi Steaua e o echipă şi Milan altă echipă. Abia când voi avea toţi jucătorii la dispoziţie vom pune în aplicare ideea de joc. Am vorbit şi cu Cosmin Olăroiu, mi-a dat şi el indicaţii bune", a declarat Massimo Pedrazzini.

Antrenorul italian crede că Steaua poate să câştige cele şase puncte în dubla confruntare cu FC Sevilla. "Este o echipă puternică individual. Are două stiluri de joc, acasă şi în deplasare. Au schimbat unele lucruri faţă de meciurile cu Steaua din primăvară, dar ne aşteaptă un meci foarte greu. Nu doar patronul vrea şase puncte din meciurile cu Sevilla, noi trebuie să credem în asta, pentru asta muncim. Ne pregătim bine şi luptăm nu neapărat pentru că şi patronul vrea acest lucru. Avem şanse, mai sunt în joc 12 puncte. Vreau să-i fac pe jucători să înţeleagă că trebuie să dea maximum în fiecare meci, trebuie să joace pe viaţă şi pe moarte", a spus Pedrazzini.

Pedrazzini este hotărât să-şi continue activitatea la Steaua, în ciuda articolelor din presă. "Citesc în fiecare zi prin presă că Pedrazzini e un actor, un impostor, dar merg mai departe. Când sunt criticat am grijă să nu mă enervez prea tare, iar când sunt lăudat nu fac mare caz din asta. Îmi păstrez echilibrul şi îmi fac treaba în continuare", a precizat tehncianul italian.

Pedrazzini se mândreşte cu numărul steliştilor la echipa naţională şi speră ca aceştia să nu se accidenteze. "Sunt mulţumit că sunt mulţi jucători de la Steaua la echipa naţională. Este o chestiune de orgoliu. Sunt preocupat însă pentru că avem şapte jucători la loturi şi nu ştiu în ce condiţii se vor întoarce. Din acest punct de vedere nu este un avantaj. Sper ca de vinerea viitoare să-i am la dispoziţie pe toţi jucătorii, pentru că meciul cu Sevilla e foarte dificil. Poate că două zile nu sunt suficiente, dar vom face totul pentru a ne juca cât mai bine şansele la Sevilla", a explicat Pedrazzini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici