Pedrazzini va depune o plângere împotriva lui Yeşilova pentru calomnie

Antrenorul secund al echipei Steaua, Massimo Pedrazzini, va depune o plângere la poliţie împotriva fostului preparator fizic al echipei "roş-albastre", Yuksel Yeşilova, pentru calomnie, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX avocatul clubului din Bulevardul Ghencea, Cătălin Ciubotă.

20 afișări
Imaginea articolului Pedrazzini va depune o plângere împotriva lui Yeşilova pentru calomnie

Pedrazzini va depune o plângere împotriva lui Yeşilova pentru calomnie (Imagine: Mediafax Foto)

"Massimo Pedrazzini m-a sunat şi mi-a spus că vrea să facă o plângere la poliţie împotriva lui Yeşilova. Eu am redactat deja plângerea, am aşteptat ca el să se întoarcă din cantonament, pentru că am vrut să o semneze chiar el, şi am să o depun la instanţele competente, la poliţie, Parchet… Plângerea a fost făcută pentru calomnie, l-a deranjat pe Massimo că a fost făcut spionul din vestiar şi că a fost asemănat cu un câine. Mi-a spus că e inadmisibil aşa ceva", a afirmat avocatul Cătălin Ciubotă.

După ce a fost demis de la Steaua, preparatorul fizic Yuksel Yeşilova a spus, într-un interviu apărut în presă, că antrenorul secund al echipei, italianul Massimo Pedrazzini, este spionul finanţatorului Gigi Becali din vestiarul echipei. Yeşilova l-a comparat pe Pedrazzini cu câinele lui Paris Hilton în relaţia cu finanţatorul clubului.

Citeşte şi

Ciubotă: Nici Becali şi nici Steaua nu riscă sancţiuni în cazul Yeşilova

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici