Pedriel: Meseria mea este să dau goluri şi asta vreau să fac la Steaua

Atacantul bolivian al FC Steaua, Ricardo Pedriel Suarez, a declarat, luni, că este bucuros că acum poate juca, după ce a primit cartea verde, şi speră să îşi facă meseria cât mai bine, iar acest lucru să se vadă pe tabela de marcaj.

11 afișări
Imaginea articolului Pedriel: Meseria mea este să dau goluri şi asta vreau să fac la Steaua

Pedriel: Meseria mea este să dau goluri şi asta vreau să fac la Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă bucur că acum am posibilitatea să-mi ajut echipa. Sper să câştigăm meciul cu Sportul de marţi şi să-mi aduc o contribuţie cât mai mare, e un meci important. Mi-a fost destul de greu să aştept cartea verde, dar m-a ajutat că am avut posibilitatea să mă integrez cât mai bine în grup, în echipă, să mă acomodez cu fusul orar. Sunt fericit că de acum pot evolua pentru Steaua. Meseria mea este să dau goluri, de-asta am venit aici, e o promisiune pe care un atacant trebuie s-o facă tuturor celor de la Steaua, jucători, conducători, suporteri", a spus Pedriel.

Atacantul stelist a afirmat că nu cunoaşte foarte bine echipa Sportul Studenţesc, dar este convins că va fi un meci complicat.

"Vom fi 11 la 11, sper să joc bine şi să ne impunem. Chiar dacă nu se joacă în Bucureşti, trebuie să luptăm pentru cel mai bun rezultat. Din ce l-am cunoscut până acum, Rădoi e un om de calitate, un jucător mare, e căpitanul şi a tras întotdeauna echipa după el. Cel mai important e să câştigăm campionatul, dar şi Liga Campionilor e o competiţie importantă pentru Steaua, pentru orice fotbalist. Trebuie să ne concentrăm cât mai bine la toate competiţiile", a comentat el.

Partida Sportul Studenţesc - Steaua, din 16-imile Cupei României Timişoreana, va avea loc marţi, de la ora 16.45, pe stadionul Tineretului din Urziceni.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat zilele trecute că în meciul cu Sportul Studenţesc vor evolua jucători de la Steaua II şi cei care nu au mai prins lotul în ultima vreme, precum Adrian Ionescu, Adrian Neaga sau Abel Moreno.

De la Steaua II au fost reţinuţi în lot Lucian Filip, Mihai Onicaş, Alexandru Iacob, Sorin Strătilă şi Vlad Rusu. Cu ocazia acestui meci va debuta, după toate probabilităţile, şi atacantul bolivian Ricardo Pedriel Suarez, care a primit vineri noapte cartea verde, la o lună şi jumătate de la momentul transferului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici