Pedro a semnat pe patru sezoane cu Chelsea: "Sunt extrem de fericit să mă aflu aici"

Mijlocaşul spaniol al echipei FC Barcelona Pedro Rodriguez a semnat un contract pe patru sezoane cu formaţia Chelsea Londra, a anunţat, joi, clubul englez.

96 afișări
Imaginea articolului Pedro a semnat pe patru sezoane cu Chelsea: "Sunt extrem de fericit să mă aflu aici"

Pedro a semnat pe patru sezoane cu Chelsea: "Sunt extrem de fericit să mă aflu aici" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt extrem de fericit să mă aflu aici. Sunt dornic să încep această nouă aventură şi să câştig trofee cu Chelsea. Vreau să mulţumesc clubului că mi-a oferit oportunitatea să îmbrac acest tricou", a declarat Pedro.

Conform Marca, Chelsea Londra va plăti catalanilor suma de 28 de milioane de euro plus alte două milioane în funcţie de performanţele jucătorului.

Internaţionalul spaniol, în vârstă de 28 de ani, produs al clubului FC Barcelona, a mai fost în această vară în atenţia formaţiilor Manchester United şi Manchester City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici