Pele a părăsit spitalul. „Când calea este dificilă, sărbătoreşte fiecare pas al călătoriei”

  • Legenda fotbalului brazilian Pele a părăsit joi spitalul din Sao Paulo, în care fusese internat mai multe săptămâni.
  • Un buletin informativ al spitalului a precizat că acesta va fi supus chimioterapiei, în urma extirpării unei tumori la colon.
213 afișări
Imaginea articolului Pele a părăsit spitalul. „Când calea este dificilă, sărbătoreşte fiecare pas al călătoriei”

Sursă FOTO: Instagram

Pele a fost spitalizat timp de aproape o lună, fiind internat pentru examene de rutină înainte de a fi supus unei operaţii pe 4 septembrie, pentru îndepărtarea tumorii.

El a părăsit unitatea de terapie intensivă a spitalului Albert Einstein în zilele de după operaţie, iar postările de pe reţelele de socializare ale familiei sale îi asigură pe fani că se recuperează bine.

Spitalul a precizat joi, într-un buletin informativ, că era stabil şi că dimineaţa a primit permisiunea de a părăsi spitalul, dar că "va continua chimioterapia".

Pele a părăsit spitalul seara devreme, potrivit unei persoane din anturajul lui Pele, citate de Reuters.

Jucătorul lui Santos, al naţionalei Braziliei şi al echipei New York Cosmos va împlini 81 de ani pe 23 octombrie. Pele este singurul sportiv care a câştigat trei Cupe Mondiale în calitate de fotbalist activ.

Miercuri, fiica sa, Kely, a declarat că se aşteaptă ca acesta să fie externat.

„Acum că este mai puternic şi că părăseşte spitalul pentru a continua recuperarea şi a se trata acasă, mă întorc acasă", a declarat pe reţelele de socializare fiica lui Pele, stabilită în SUA.

De altfel, starul fotbalului brazilian a postat pe contul său imagini în care face schimb de mingi cu terapeuta sa, Kamila, semn că se simte mult mai bine.

De asemenea, în momentul ieşiri sale din spital, acesta a postat o imagine în care apare alături de fiica sa şi o parte din personalul medical al spitalului, imagine însoţită de un un mesaj emoţionant, în care mulţumeşte medicilor, dar şi fanilor săi:

„Când calea este dificilă, sărbătoreşte fiecare pas al călătoriei. Concentrează-te pe fericirea ta. Este adevărat că nu mai pot sări, dar în ultimele zile, am lovit cu pumnul în aer (semn al celebrării unei reuşite n.r.) de mai multe ori decât de obicei.

Sunt atât de fericit că mă întorc acasă. Vreau să mulţumesc întregii echipe de la Spitalul Albert Einstein, care a făcut ca şederea mea să fie una plăcută, cu o primire umană şi foarte afectuoasă. Mulţumesc, de asemenea, tuturor celor care, de la distanţă, îmi completează viaţa cu atâtea mesaje de dragoste.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici