Pele a părăsit unitatea de terapie specială

Fostul internaţional brazilian Pele a părăsit, marţi, unitatea de terapie specială şi a fost readus în salon, se arată într-un comunicat al spitalului Albert Einstein din Sao Paulo.

51 afișări
Imaginea articolului Pele a părăsit unitatea de terapie specială

Pele a părăsit unitatea de terapie specială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pacientul Esdson Arantes do Nascimento «Pele» se simte bine şi face plimbări în salon. El nu are nevoie de asistenţă renală şi se află sub îngrijire semi-intensivă", se spune în comunicatul spitalului.

Starea de sănătate a lui Pele, spitalizat din cauza unei infecţii urinare, s-a înrăutăţit joi şi fostul internaţional brazilian a fost mutat într-o unitate de terapie specială.

Pele, în vârstă de 74 de ani, a fost din nou spitalizat, la începutul săptămânii trecute, la Sao Paulo, la câteva zile după ce a fost operat pentru înlăturarea unor calculi renali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici