Pele: Messi nu este cel mai bun din toate timpurile, este sub Neymar

Fostul internaţional brazilian Pele a declarat, miercuri, că atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, nu este cel mai bun fotbalist din toate timpurile, el nefiind mai bun decât conaţionalul său Neymar (FC Santos).

345 afișări
Imaginea articolului Pele: Messi nu este cel mai bun din toate timpurile, este sub Neymar

Lionel Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Messi cel mai bun fotbalist din toate timpurile? Toţi vorbesc despre el şi cu siguranţă este un fotbalist excepţional. Pentru a deveni cel mai bun din toate timpurile trebuie mai întâi să-l depăşească pe Neymar. În acest moment, Messi are doar mai multă experienţă. Până acum se vorbea doar despre cine e mai bun dintre Pele şi Maradona. Unii spun că Messi este mai bun decât mine sau Maradona, dar mai întâi trebuie să-l depăşească pe Neymar. În acest moment este sub Neymar", a spus Pele, informează Corriere dello Sport.

Argentinianul Lionel Messi, în vârstă de 24 de ani, a cucerit cinci titluri de campion al Spaniei, o Cupă a Spaniei, cinci Supercupe ale Spaniei, trei Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi a câştigat de trei ori Balonul de Aur.

Brazilianul Neymar, în vârstă de 20 de ani, a câştigat două titluri de campion al Braziliei, o Cupă a Braziliei şi o Copa Libertadores.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici