Penescu, "aproape sigur" că nu va fi eliberat - VIDEO

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, a spus, la ieşirea de la Curtea de Apel Piteşti, că este "aproape sigur" că nu va fi eliberat din arest pentru că "trendul în România este ca milionarii să stea la puşcărie", în timp ce fostul şef al CCA a afirmat că aşteaptă ca justiţia să îşi facă datoria.

16 afișări
Imaginea articolului Penescu, "aproape sigur" că nu va fi eliberat - VIDEO

Cornel Penescu, audiat la Curtea de Apel Piteşti (Imagine: Mediafax Foto)

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin, directorul general al Pic, Liviu Făcăleaţă şi fostul director al OJPC Argeş, Cristian Libertatu, au plecat, în jurul orei 13.30, de la Curtea de Apel Piteşti, unde s-a judecat recursul la măsura arestării acestora, ei fiind duşi în arestul Poliţiei Argeş.

Penescu: Sunt aproape sigur că nu mi se va da dreptate

Întrebat de jurnalişti dacă este vinovat, finaţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, a spus: "Sunt nevinovat, dar sunt aproape sigur că nu mi se va da dreptate fiindcă ăsta este trendul în România, milionarii la puşcărie".

La întrebarea dacă va fi eliberat, el a răspuns: "După cum este moda, dumneavoastră ce credeţi?"

Întrebat, de asemenea, dacă va rezista în închisoare, Penescu a spus că nu este nicio problemă şi că a trecut prin multe în viaţă.

"Nu sunt vinovat de nimic, nu am niciun fel de probleme", a adăugat finanţatorul FC Argeş.

Penescu a spus, răspunzând unei alte întrebări, că judecătorii sunt cumsecade, dar că nu ştie dacă hotărârea le va aparţine acestora.

Directorul general al Pic, Liviu Făcăleaţă, şi fostul director al OJPC Argeş, Cristian Libertatu, au spus, la rândul lor, că au încredere în justiţie şi că speră să fie eliberaţi din arest.

Constantin: Nu vă doresc să treceţi pein ceea ce trec eu acum

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a fost întrebat de jurnalişti, la ieşirea de la Curtea de Apel, dacă mai rezistă în arest, răspunzând: "Vom vedea, nu vă doresc să treceţi pein ceea ce trec eu acum. Aşteptăm ca justiţia să îşi facă datoria. La ora aceasta nu mai ştiu ce simt, sunt prea obosit ca să vă mai pot declara ceva".

Sentinţa Curţii de Apel Piteşti, care judecă recursul celor patru, a rămas în pronunţare.

Tribunalul Argeş a hotărât, marţi, arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a finanţatorului clubului de fotbal FC Argeş, Cornel Penescu, a fostului preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin, a lui Liviu Făcăleaţă, director general al PIC, şi a lui Cristian Libertatu, fost director al OJPC Argeş.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici