Penescu: Echipa cu cei mai mulţi români a învins echipa cu cei mai mulţi străini

Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat, duminică, la finalul partidei câştigate, în deplasare, cu Rapid, scor 3-1 (2-1), că echipa cu cei mai mulţi jucători români a învins formaţia cu cei mai mulţi străini din Liga I.

19 afișări
Imaginea articolului Penescu: Echipa cu cei mai mulţi români a învins echipa cu cei mai mulţi străini

Penescu: Echipa cu cei mai mulţi români a învins echipa cu cei mai mulţi străini

"Sunt extrem de fericit pentru această victorie. Am fost arbitraţi corect şi am câştigat. Echipa cu cei mai puţini străini şi cei mai mulţi români a bătut echipa cu cei mai mulţi străini. Am demonstrat că şi românii pot juca un fotbal bun, de de calitate. Sper ca după înfrângerea de azi, conducerea clubului Rapid să îşi revizuiască atitudinea faţă de Dani Coman, un jucător excelent, care pe care îl avem în coproprietate. Rapid are forţa financiară şi managerială să revină şi să se lupte pentru titlu. Nu ne aşteptam să umilim Rapidul", a spus Penescu.

Cornel Penescu a precizat că va acorda prime jucătorilor săi după victoria de la Bucureşti. "Eu nu am blocat primele însă acestea se acodă numai dacă echipa se află în obiectiv. După meciul extraordinar de astăzi, voi acorda prime, pentru că le merită, chiar dacă nu se află în obiectivul fixat la începutul campionatului. Nu pot evidenţia un singur jucător după meciul de la Bucureşti ci întreaga echipă", a menţionat finanţatorului grupării piteştene.

FC Argeş s-a impus, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), în faţa formaţiei Rapid, în urma golurilor marcate de Dulcea '11, Tameş '22 şi Voiculeţ '80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici