Penev: M-aş bucura dacă România ar avea succes la turneul final

Selecţionerul Bulgariei, Dimităr Penev, a declarat, sâmbătă, după victoria, cu scorul de 1-0, din meciul de pe teren propriu cu România, că s-ar bucura dacă românii ar avea succes la turneul final al Campionatului European.

2 afișări
Imaginea articolului Penev: M-aş bucura dacă România ar avea succes la turneul final

Penev: M-aş bucura dacă România ar avea succes la turneul final

"Pentru bulgari este un moment bun. România are o echipă extraordinară, m-aş bucura dacă ar avea succes la turneul final", a spus Penev.

Tehnicianul a subliniat că România este deja calificată la Campionatul European din 2008 şi a avut "unele probleme cu titularii". "Sunt mulţumit de jocul de azi, nu pot spune ceva rău despre acest meci. Cred că această victorie nu este amară, dar în meciuri există şi dulce şi amar", a precizat Penev.

Dimităr Penev consideră că Bulgaria a învins deoarece a greşit mult mai puţin în apărare decât au făcut-o românii în atac. "Ştiam că dacă nu se greşeşte în apărare putem câştiga", a adăugat el.

Selecţionerul Bulgariei a făcut referire şi la faptul că suporterii bulgari i-au făcut "ţigani" pe cei români, în timpul meciului. "Eu i-am ocrotit tot timpul pe jucătorii români. Înainte de meci m-am întâlnit cu jucătorii români de la ŢSKA Sofia şi nu mi-a fost frică să ne îmbrăţişăm", a afirmat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici