Pentru meciul Lazio - Dinamo s-au vândut 13.000 de bilete

Oficialii clubului Lazio Roma au vândut până duminică 13.000 de bilete pentru partida cu Dinamo Bucureşti din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, dar se aşteaptă ca în tribunele stadionului Olimpico să fie prezenţi 25.000 de spectatori, informează cotidianul Il Tempo.

1 afișare
Imaginea articolului Pentru meciul Lazio - Dinamo s-au vândut 13.000 de bilete

Pentru meciul Lazio - Dinamo s-au vândut 13.000 de bilete

Publicaţia Il Giornale titrează "Victorie sau moarte" cu referire la dubla manşă cu Dinamo, susţinând că lazialii nu au altă alternativă decât succesul. De asemenea, jurnalul italian scrie că Dinamo va fi susţinută de aproximativ 7.000 de suporteri români, mulţi rezidenţi în Italia.

Antrenorul lazialilor, Delio Rossi, a spus că doreşte ca echipa sa să obţină un avantaj confortabil încă din partida tur. "Vrem să obţinem o performanţă mare şi trebuie să ne asigurăm un avantaj liniştitor încă din tur. Suntem pregătiţi pentru Liga Campionilor", a spus Rossi.

Rossi se confruntă cu câteva probleme de lot, jucătorii Valon Behrami, Stefano Mauri, Tommaso Rocchi şi Stephen Makinwa fiind incerţi, dar staff-ul medical a dat asigurări că ei vor fi recuperaţi pentru întâlnirea cu Dinamo. Portarul Juan Pablo Carrizo nu va putea evolua în dublu cu Dinamo, deoarece nu a primit paşaportul italian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici