Pep Guardiola a pierdut Supercupa Angliei. Cine a luat trofeul

  • Community Shield, meciul City-Leicester, le-a revenit deţinătorilor Cupei Angliei.
  • Nigerianul Iheanacho, fost jucător al ”cetăţenilor”, a adus trofeul pentru Leicester din penalty.
  • ”Vulpile” nu mai câştigaseră Supercupa din 1971.
247 afișări
Imaginea articolului Pep Guardiola a pierdut Supercupa Angliei. Cine a luat trofeul

Pep Guardiola a pierdut Supercupa Angliei. Trofeul, luat de Leicester

Meciul dintre dintre campioana din Premier League şi deţinătoarea Cupei Angliei a revenit celei din urmă, azi, pe Wembley.

Un penalty transformat în minutul 89 de Kelechi Iheanacho, atacant lansat de Academia celor de la City, a decis câştigătoarea Supercupei Angliei.

Campioana Manchester City, condusă de spaniolul Pep Guardiola, l-a folosit, din minutul 65, şi pe nou-venitul Jack Grealish, adus cu 117 milioane de euro de la Aston Villa.

Leicester câştigă Supercupa după 50 de ani. A fost a doua finală la rând pierdută de Pep Guardiola, după finala Ligii Campionilor, cedată contra celor de la Cheslea.

În schimb, pentru Brendan Rodgers, Wembley este cu noroc. A câştigat acolo, sezonul trecut, finala Cupei Angliei, 1-0 cu Chelsea.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici