Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a fost operat de urgenţă pentru o problemă la spate

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a fost supus unei "intervenţii chirurgicale de urgenţă" pentru o problemă la spate şi este improbabil să preia conducerea campioanei Angliei din Premier League cel puţin o lună, a anunţat marţi clubul.

337 afișări
Imaginea articolului Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a fost operat de urgenţă pentru o problemă la spate

Sursa foto: AP/ Mediafax Foto

Manchester City a precizat că Pep Guardiola suferea de ceva timp de dureri puternice de spate şi a decis să se opereze în Barcelona, unde va petrece o perioadă de recuperare. Operaţia a fost efectuată cu succes, a adăugat clubul.

Asistentul său, Juanma Lillo, va prelua între timp atribuţiile lui Guardiola.

"Se aşteaptă ca el să revină după viitoarea pauză internaţională", a spus City despre Guardiola, conform AP.

City are meciuri în campionat cu Sheffield United şi Fulham înaintea pauzei competiţionale de două săptămâni pentru meciuri internaţionale.

Primul meci al lui City după pauză va fi împotriva lui West Ham, pe 16 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici