Pepe Moreno: Sunt fericit că m-am întors la Steaua

Atacantul columbian Pepe Moreno a declarat că este fericit că s-a întors la Steaua, el urmând să evolueze pentru echipa "roş-albastră" până la finalul sezonului sub formă de împrumut de la gruparea argentiniană Independiente Avellaneda, informează site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea.

24 afișări
Imaginea articolului Pepe Moreno: Sunt fericit că m-am întors la Steaua

Pepe Moreno: Sunt fericit că m-am întors la Steaua (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit că m-am întors la Steaua şi sper să îmi ajut colegii să câştige titlul de campioni. M-aş bucura să facem jocuri bune în acest retur de campionat şi să nu-i dezamăgesc pe suporteri, care au fost alături de mine în perioada în care am mai jucat aici", a spus Pepe Moreno.

La sfârşitul sezonului, Steaua va avea opţiunea de a-l achiziţiona definitiv pe atacantul columbian.

Pepe Moreno va evolua la Steaua cu numărul 22, preluat de la Mihăiţă Pleşan, care va folosi numărul 19. El nu a făcut deplasarea cu lotul Stelei în Bulgaria, urmând să se pregătească la sediul grupării steliste.

Atacantul columbian a mai evoluat pentru Steaua în returul sezonului 2007/2008, când a marcat cinci goluri. Pepe Moreno a mai fost legitimat la Deportivo Pasto (Columbia), America de Cali (Columbia), Millonarios (Columbia), Dinamo Kiev (Ucraina), Independiente de Avellaneda şi Juan Aurich (Peru).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici