Percheziţie la sediul Federaţiei Turce de Fotbal. Un vicepreşedinte a fost arestat

Poliţia turcă a efectuat, sâmbătă, o percheziţie la sediul din Istanbul al Federaţiei Turce de Fotbal (TFF) şi a arestat un vicepreşedinte al forului, în cadrul unei vaste anchete privind mai multe meciuri trucate, a anunţat agenţia de presă Anatolia.

115 afișări
Imaginea articolului Percheziţie la sediul Federaţiei Turce de Fotbal. Un vicepreşedinte a fost arestat

Percheziţie la sediul Federaţiei Turce de Fotbal. Un vicepreşedinte a fost arestat (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii au percheziţionat biroul lui Goksel Gumuşdag şi l-au dus pe oficial la spital pentru un examen medical, după care l-au adus la sediul Poliţiei din Istanbul pentru interogatoriu.

Aproximativ 30 de persoane au fost plasate în detenţie provizorie de la lansarea, în 3 iulie, a unei anchete fără precedent privind suspiciuni de atanjare a 19 meciuri din prima şi din a doua ligă turcă, disputate în sezonul 2010-2011.

Printre persoanele vizate de anchetă se află şi preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim. Fenerbahce a fost exclusă de TFF din ediţia 2011/2012 a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici