Perechea Dulgheru/Tanasugarn a câştigat turneul de la Monzon

Perechea Alexandra Dulgheru/Tamarine Tanasugarn (România/Thailanda) a câştigat, vineri, proba de dublu din cadrul turneului challenger de la Monzon (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 75.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

19 afișări
Imaginea articolului Perechea Dulgheru/Tanasugarn a câştigat turneul de la Monzon

Alexandra Dulgheru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dulgheru şi Tanasugarn au învins, în finală, cu scorul de 6-2, 6-0, cuplul Yayuk Basuki/Riza Zalameda (Indonezia/SUA), cap de serie numărul 4.

Perechea Mihaela Buzărnescu/Dalia Zafirova (România/Bulgaria), cap de serie numărul 2, a câştigat proba de dublu din cadrul turneului challenger din Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Buzărnescu şi Zafirova au învins, în finală, cu scorul de 7-6 (7/1), 7-5, cuplul ceh Veronika Chvojkova/Martina Kubicikova.

Jucătoarea Edina Gallovits, a doua favorită a competiţiei, s-a calificat în semifinalele turneului challenger de la Pelham (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Gallovits a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 6-1, pe Julia Cohen (SUA), cap de serie numărul 7, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Maria Irigoyen (Argentina), care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-1, de Melanie Klaffner (Austria).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici