Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt a câştigat turneul de la New Haven

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia) a câştigat, duminică, finala probei de dublu din cadrul turneului de la New Haven (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 663.750 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

23 afișări
Imaginea articolului Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt a câştigat turneul de la New Haven

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt a câştigat turneul de la New Haven (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tecău şi Lindstedt au învins în finală, cu scorul de 6-4, 7-5, Rohan Bopanna/Aisam-Ul-Haq Qureshi (India/Pakistan).

Românul şi suedezul au câştigat al patrulea titlu în acest sezon, după cele de la Casablanca, s-Hertogenbosch şi Bastad.

Lindstedt a câştigat al zecelea turneu ATP din carieră, iar Tecău al cincilea.

"A fost mai greu la început (n.r. - cei doi fac pereche din martie), însă am învăţat să avem încredere unul în celălalt. Ne antrenăm bine împreună şi contează pentru noi să jucăm meciuri bune", a declarat Horia Tecău.

Pentru câştigarea finalei, Tecău şi Lindstedt vor primi 250 de puncte ATP în clasamentul de dublu şi un cec în valoare totală de 36.500 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici