Perez: Voi discuta despre Ronaldo în următoarele zile

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat că încă nu a discutat cu oficialii grupării Manchester United despre un eventual transfer al portughezului Cristiano Ronaldo în Spania, dar o va face în zilele următoare.

12 afișări
Imaginea articolului Perez: Voi discuta despre Ronaldo în următoarele zile

Perez: Voi discuta despre Ronaldo în următoarele zile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încă nu am discutat cu ei, dar o voi face în următoarele zile", a spus Perez.

Potrivit cotidianului Marca, Perez ar fi avut deja o primă discuţie cu directorul executiv de la Manchester United, David Gill, care l-a avertizat că preţul lui Cristiano Ronaldo este 96 de milioane de euro. "Dacă îl vreţi pe Cristiano, ştiţi: costă 96 de milioane de euro", i-a spus Gill lui Perez, conform jurnalului spaniol.

Un alt cotidian spaniol, As, scrie că Florentino Perez este hotărât să plătească 89 de milioane de euro pentru transferul lui Ronaldo, sumă prevăzută unui acord încheiat vara trecută între jucător, Real Madrid şi Manchester.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici