Performanţă remarcabilă la BRD Open: Perechea Cristian/ Ruse s-a calificat în semifinale

Performanţă remarcabilă pentru Jaqueline Cristian (20 de ani) şi Gabriela Ruse (20 de ani) la BRD Open. Cele două au reuşit calificarea în semifinalele probei de dublu, după ce au trecut de Monique Adamczak (Australia)/ Jessica Moore (Australia), scor 7-6(3); 3-6; 10-4.

496 afișări
Imaginea articolului Performanţă remarcabilă la BRD Open: Perechea Cristian/ Ruse s-a calificat în semifinale

Performanţă remarcabilă la BRD Open: Perechea Cristian/ Ruse s-a calificat în semifinale

Sportivele noastre trec prin cele mai bune momente ale carierei. Gabriela Ruse a fost la un pas să o elimine Agnieszka Radwanska (33 WTA) în turul 1 la Wimbledon, iar la două săptămâni distanţă se califică în semifinale la Bucureşti.

Jaqueline Cristian se află în aceeaşi situaţie. Reuşeşte la turneul de acasă cea mai importantă performanţă într-un turneu WTA. În acest an a reuşit cu greu să lege două victorii consecutive, dar la Bucureşti impresionează în proba de dublu.

La finalul partidei din sferturi, româncele s-au declarat foarte mulţumite de prestaţia din această formulă şi promit să continue şi la următoarele competiţii.

”Sunt foarte bucuroasă pentru performanţa din acest an de la dublu. Am vorbit şi am hotărât să facem echipă şi în turneele care vor urma.

Poate vom fi o variantă şi pentru Fed Cup, cine ştie? Noi ne-am dori să reprezentăm România la meciurile internaţionale”, a declarat Gabriela Ruse după meci.

În semifinale, Cristian şi Ruse vor juca împotriva unui alt cuplu românesc, Irina Begu şi Andreea Mitu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici