Peseiro: Am convingerea că următorul meci îl vom câştiga

Tehnicianul echipei Rapid, Jose Peseiro, a declarat, luni, după remiza, scor 0-0, din meciul cu FC Braşov, că este convins că formaţia sa va obţine o victorie în următoarea partidă pe care o va disputa.

27 afișări
Imaginea articolului Peseiro: Am convingerea că următorul meci îl vom câştiga

Peseiro: Am convingerea că următorul meci îl vom câştiga (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am jucat bine, echipa mea nu a avut destulă încredere şi nu a jucat la nivelul la care noi putem juca. Am întâlnit o echipă care a avut o mulţime de posibilităţi, dar şi noi aveam forţa să dăm mai mult în teren. Am început această muncă de doar două luni dar sunt convins că până la urmă va fi bine. Nu e uşor pentru băieţi să aibă încredere şi să fie calmi, după trei înfrângeri. Am convingerea că următorul meci îl vom câştiga. Trebuie să ne revenim pentru că se vede în rezultate pasa proastă prin care trecem. În ceea ce priveşte meciul de astăzi, scorul este unul corect, comanda jocului împărţindu-se în mod egal", a spus Peseiro.

Echipa Rapid a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania formaţiei FC Braşov, în etapa a VIII-a a Ligii I, rapidiştii fiind la a treia partidă consecutivă fără victorie şi la prima remiză în actualul sezon. În etapa următoare, FC Rapid va întâlni, pe teren propriu, formaţia FC Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici