Peseiro îi roagă pe suporterii rapidişti să nu îi mai înjure pe jucători

Antrenorul echipei Rapid, Jose Peseiro, a transmis, vineri, un mesaj suporterilor giuleşteni, rugându-i pe aceştia să nu îi mai înjure pe fotbaliştii formaţiei sale, mai ales pe cei români.

10 afișări
Imaginea articolului Peseiro îi roagă pe suporterii rapidişti să nu îi mai înjure pe jucători

Peseiro îi roagă pe suporterii rapidişti să nu îi mai înjure pe jucători (Imagine: Mediafax Foto)

Jose Peseiro a venit la conferinţa de presă organizată înaintea antrenamentului, la care au participat portarul Andrei Marinescu şi mijlocaşul brazilian Cesinha, pentru a transmite acest mesaj şi nu a răspuns la nicio întrebare.

"Vă înţeleg supărarea, toată lumea de la club o înţelege, dar este dificil pentru jucători, pentru cei români în primul rând, să asculte acele cuvinte jignitoare pe care le strigaţi. Jucătorii străini poate nu înţeleg, dar pe cei români, aceste cuvinte îi lovesc în mândria lor, în demnitatea lor. S-a strigat împotriva familiilor lor, a mamelor, a taţilor şi acest lucru e foarte grav. Vă rog să nu mai strigaţi, pentru că aceste cuvinte le iau concentrarea jucătorilor şi creează o atmosferă proastă, din cauza căreia unii jucători nu mai pot evolua bine. Acum jucătorii străini poate nu înţeleg, dar în curând vor înţelege acele cuvinte. Păstraţi scandările pentru finalul celor 90 de minute, pentru că jucătorii români, în primul rând, au nevoie de linişte. Este un moment prost, dar cred că putem trece peste el şi cu susţinerea voastră. Jucăm pentru voi, luptăm pentru voi şi vă cer să ne susţineţi", a spus Peseiro.

Echipa Rapid s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 după prelungiri, formaţia Petrolul Ploieşti, din Liga a II-a. Galeria rapidistă a protestat faţă de jocul slab al echipei şi nu a scandat nimic timp de 36 minute, apoi au început să strige "demisia, demisia", înjurându-l pe George Copos, unul dintre acţionarii grupării giuleştene. De asemenea, fanii Rapidului au afişat un banner pe care era scris: "Vă obligăm să câştigaţi altfel aici nu mai jucaţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici