Peseiro: În Cupă vom folosi cei mai buni jucători, pentru că vreau să câştigăm

Antrenorul formaţiei Rapid, Jose Peseiro, a declarat, miercuri, că va folosi cei mai buni jucători în meciul cu Petrolul Ploieşti din şaisprezecimile Cupei României Timişoreana, pentru că îşi doreşte să câştige, iar echipa să îşi recapete astfel încrederea în forţele proprii.

11 afișări
Imaginea articolului Peseiro: În Cupă vom folosi cei mai buni jucători, pentru că vreau să câştigăm

Peseiro: În Cupă vom folosi cei mai buni jucători, pentru că vreau să câştigăm

"De ce să fac ca Steaua, Dinamo şi CFR Cluj? Echipa mea e Rapid Bucureşti. Dacă Steaua şi Dinamo a jucat cu rezervele nu e important pentru mine. Mâine jucăm cu cei mai buni jucători pentru că vreau să câştigăm. Noi nu suntem în situaţia lor, altul este contextul la noi. Este important să câştigăm pentru a ne recăpăta încrederea în forţele proprii. Eu sunt optimist, vreau să mergem mai departe în Cupă, de aceea îi rog pe suporteri să ne susţină", a spus Peseiro.

Tehnicianul a adăugat că va discuta cu elevii săi referitor la articolele apărute în presă referitoare la diferenţele salariale dintre jucătorii români şi cei străini. "Nu este prima oară când ziarele scriu de salariile jucătorilor. Şi prima oară când au apărut aceste sume le-am spus că nu este adevărat. Voi discuta şi azi cu ei, dar ei cred că ştiu ce se ascunde în spatele acestor articole. Pentru noi este un moment prost şi toată lumea încearcă să rupă legăturile dintre jucătorii noştri", a adăugat antrenorul portughez.

Peseiro va schimba sistemul de joc al echipei, dar numai după ce echipa va câştiga 2-3 meciuri. "Antrenamentele le facem cu un alt sistem, dar nu vom volosi acest sistem mâine. Poate după ce vom câştiga 2-3 meciuri atunci vom schimba şi sistemul de joc", a precizat Peseiro.

Antrenorul portughez a menţionat că nu ştia că Jose Mourinho l-a numit "Domnul Aproape" într-o declaraţie făcută în timpul vizitei în România. Mourinho a făcut referire la faptul că Peseiro este mereu aproape de a face performanţă, dar nu reuşeşte. "Nu ştiu de aşa ceva, şi care ar fi problema? Dar a spus lucruri rele sau bune despre mine? Rele? Nu cred. O să-l sun să văd dacă este adevărat. Eu am făcut aceeaşi şcoală cu el, dar eu sunt Peseiro, iar el este Mourinho. Sigur, şi mie mi-ar plăcea să câştig Liga Campionilor, să antrenez Chelsea, să iau 20 de milioane când plec de la Chelsea, dar acest lucru e imposibil", a spus Peseiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici