Peseiro: La noi fiecare meci trebuie să fie spectacol

Tehnicianul Jose Peseiro a declarat, luni seară, după meciul cu CS Otopeni, câştigat de Rapid, cu scorul de 2-1, că pentru formaţia bucureşteană fiecare partidă trebuie să fie spectaculoasă, aceasta fiind "o tradiţie".

10 afișări
Imaginea articolului Peseiro: La noi fiecare meci trebuie să fie spectacol

Peseiro: La noi fiecare meci trebuie să fie spectacol (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost dificil pentru noi, cu atât mai mult cu cât am întâlnit o echipă a Otopeniului mult schimbată în bine faţă de cea de la startul sezonului. Echipa noastră a făcut un joc bun, mai ales în repriza a doua, şi vreau să le mulţumesc fotbaliştilor, dar mai ales suporterilor noştri, care au fost alături de noi chiar când am fost conduşi. Am intrat mai greu în joc pentru că, uneori, băieţii nu vor să-şi asume riscuri. Dar aşa este tradiţia Rapidului, la noi fiecare meci trebuie să fie spectacol. Aşa sunt şi suporterii obişnuiţi", a spus Peseiro.

Jose Peseiro consideră că Rapid "a ieşit la suprafaţă" în urma meciului cu CS Otopeni. " Am spus după precedentele meciuri, cu Petrolul şi cu Gaz Metan, că am încercat să scoatem capul. Cred că după acest joc putem spune că echipa a ieşit la suprafaţă. Pe jucătorii mei nu-i interesează problema acţionariatului, problema lor este să se antreneze şi să joace cât mai bine, iar problemele acţionarilor se vor rezolva între ei. Răspunsul jucătorilor la unele neadevăruri rostite prin presă despre ei a fost dat pe teren", a precizat tehnicianul.

Formaţia Rapid a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa CS Otopeni, în ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici