Peseiro: Nu l-am folosit pe Coman pentru că nu ştiu dacă rămâne la Rapid

Antrenorul Jose Peseiro a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu l-a folosit pe portarul Dănuţ Coman în meciul amical cu Olympique Lyon pentru că nu ştie dacă acesta va rămâne în continuare la Rapid.

11 afișări
Imaginea articolului Peseiro: Nu l-am folosit pe Coman pentru că nu ştiu dacă rămâne la Rapid

Peseiro: Nu l-am folosit pe Coman pentru că nu ştiu dacă rămâne la Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o problemă mare, care trebuie rezolvată de el şi conducere. Având în vedere contextul, nu a jucat. Coman nu a ajuns la un acord cu clubul pentru prelungirea contractului. El trebuie să se întâlnească şi să lămurească toată situaţia sa cu proprietarii clubului. Dacă Dani Coman are o ofertă, aşa cum a spus, el trebuie să se hotărască dacă vrea să rămână aici sau nu. De asemenea, clubul trebuie să decidă dacă îl va vinde sau nu. Pentru aceste motive nu l-am băgat pe Coman. Am discutat cu el înainte de meci şi i-am explicat. I-am băgat pe Andrade şi Marinescu pentru că eu am nevoie de portar pregătit pentru meciul următor. Iar Coman a înţeles decizia mea", a spus Peseiro.

Tehnicianul a explicat că portarul are o ofertă de transfer şi aşteaptă ca el să ia o decizie. "Acum ştiu că Dani Coman are o ofertă. El le-a spus acţionarilor că are o ofertă bună. Eu trebuie să ştiu dacă el este fericit sau nu aici. Pentru că acum are posibilitatea de a câştiga mai mult în altă parte. Mie îmi place de Coman, este portarul echipei naţionale şi cred că la fel simt şi ceilalţi jucători şi suporterii, toată lumea îl place pe Coman. Dar eu nu pot face nimic, eu sunt doar antrenor", a adăugat antrenorul portughez.

Peseiro s-a arătat mulţumit de jocul elevilor săi în partida câştigată cu 2-1 în faţa campioanei Franţei, Olympique Lyon, dar a menţionat că echipa poate mai mult. "A fost un joc bun. Nu am dat mare importanţă rezultatului din acest meci, dar este important să câştigăm astfel de partide. Am avut momente bune, dar şi momente mai puţin bune. Per total însă sunt mulţumit de felul în care s-a jucat, ştiu însă că această echipă poate mai mult pentru că are jucători foarte buni", a precizat Peseiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici