Peseiro: Nu m-am gândit să demisionez, cred în proiectul meu

Antrenorul echipei Rapid, Jose Peseiro, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu s-a gândit să demisioneze din funcţie pentru că el crede în continuare în proiectul început în vară, chiar dacă formaţia giuleşteană ocupă acum doar locul unsprezece în Liga I.

12 afișări
Imaginea articolului Peseiro: Nu m-am gândit să demisionez, cred în proiectul meu

Peseiro: Nu m-am gândit să demisionez, cred în proiectul meu (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu m-am gândit să demisionez. Eu mă gândesc să câştig mâine cu Wolfsburg. Cred în continuare în proiectul meu. Când nu voi mai crede în proiectul acesta atunci voi vedea ce voi face. Locul acesta din clasament nu este bun pentru Rapid, dar eu am încredere în echipa mea că putem să adunăm puncte şi să urcăm. Sigur, poate e prima oară când Rapid este pe locul 11, dar şi pentru mine este prima oară când sunt pe 11. Pentru că eu m-am luptat mereu numai pentru primul loc. Jucătorii vor depune toate eforturile pentru ca Rapid să încheie sezonul pe această poziţie", a spus Peseiro.

Tehnicianul portughez consideră că e normal ca suporterii, conducerea şi acţionarii clubului să fie supăraţi în urma rezultatelor din ultima perioadă, dar îi roagă pe fani să fie alături de echipă la meciul cu VfL Wolfsburg. "Când o echipă pierde, e normal să apară astfel de situaţii, e normal să fie toată lumea supărată. Acum totul e negru, e întunecat, dar dacă vom câştiga mâine (n.r. - joi) se va însenina. E posibil ca 80-90 la sută dintre suporteri să nu cunoască valoarea jucătorilor mei, dar într-un an sau doi aceştia vor afla. Îi înţeleg pe suporteri că sunt trişti, dar sunt suporteri buni şi îi rog să ne susţină la meciul de mâine", a menţionat antrenorul.

De asemenea, Peseiro le cere suporterilor să strige împotriva lui şi nu împotriva portarului Urko Pardo, autorul unor greşeli în ultimele partide din campionat: "Mâine va apăra Andrade. Nu vreau să îl «omor», să îl sacrific pe Pardo. El este un jucător inteligent şi sunt trist pentru că a suferit mult. Eu îmi asum responsabilitatea evoluţiilor lui. Vreau ca suporterii să strige împotriva mea, nu împotriva lui. Pentru că decizia ca el să joace îmi aparţine. Eu sunt antrenorul şi poate nu am ales bine jucătorul. De aceea eu prefer ca suporterii să mă atace pe mine. În momentul în care fanii îi atacă pe jucători este foarte rău".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici